Eeva RootsComment

YOU ARE MORE THAN BEAUTIFUL - Voita valokuvaus

Eeva RootsComment
YOU ARE MORE THAN BEAUTIFUL - Voita valokuvaus

“YOU ARE MORE THAN BEAUTIFUL”-kuvaus 2019

Olen aina ollut kiinnostunut tyylistä ja visuaalisuudesta, ja sen voikin helposti havaita sosiaalisen median kuvistani. Varsinkin valokuvaajan ammatissani olen tottunut työstämään mallieni stailauksia ja kuvakulmia, sekä panostamaan kuvien jälkikäsittelyn - ja rakastankin prosessin jokaista vaihetta aina suunnittelusta kuvan julkaisuhetkeen! Mikäli olet kuitenkin lukenut mitä sanottavaa minulla on kuvieni rinnalla olet varmasti ymmärtänyt että kiinnostuksen kohteeni eivät rajoitu ulkoisiin asioihin - mielestäni ihmisen sisin on paljon arvokkaampi kuin ulkokuori ja vaatii myös sen mukaista huomiota, hoivaa ja työtä.

Sisimpämme sisältää omanarvontuntoa, luottamusta omaan itseensä, rohkeutta tuntea, ilmaista ja toimia. Kun sisin on kunnossa on helpompaa arvostaa ja juhlistaa myös omaa ulkonäköään.

Kehon lisäksi, ja mielestäni kehoa paljon suurempana osa-alueena, on mielemme se joka tulee joko kannattelemaan meitä elämämme läpi tai mahdollisesti murskaamaan meidät. Siksi haluankin yhdistää nämä kaksi tärkeää osa-aluetta tulevissa kuvauksissamme; kehon ja mielen hyvinvoinnin, sekä niiden arvostamisen.

Jokaisella ihmisellä on oikeus tulla nähdyksi ja tuntea itsensä kauniiksi. Tällä matkalla, haluan olla edes pienen hetken ajan sinun mukanasi.

OSALLISTU:

Osallistu kilpailuun jos sinulla on jokin henkinen tai ulkoinen itse kokemasi haaste, jonka kanssa yrität totutella elämään. Esimerkiksi:

  • Liikakiloja joiden kanssa kamppailet tai yrität tottua elämään, tai vaihtoehtoisesti sairaus joka aiheuttaa alipainoa.

  • Jokin pysyvä ulkoinen tai sisäinen vamma.

  • Muu tyytymättömyys kehoasi kohtaan joka hallitsee liikaa elämääsi.

  • Elämän tai onnettomuuden jättämiä arpia, ulkoisia tai sisäisiä.

  • Mielen sairaus joka rajoittaa sinua elämästä elämääsi kuten haluaisit.

  • Ja olet valmis olemaan kuvattavana myös alusvaatteilla.

Kuvauksiin valitaan 3-5 henkilöä hakemusten perusteella. Kuvaukset järjestetään Helsingissä toukokuun aikana. Jokainen saa itsestään vähintään yhden yksilökuvan sekä ryhmäkuvan. Voittajien tarinoista tulen kirjoittamaan artikkelin blogiini ja tarinat jaetaan kuvien julkaisun yhteydessä.


Lähetä minulle hakemus sähköpostitse osoitteeseen contact.eevaroots@gmail.com. Kerro hakemuksessasi kokemuksistasi ja perustele miksi juuri Sinut tulisi valita kuvauksiin. Liitäthän mukaan vähintään yhden kuvan itsestäsi. Hakuaika päättyy 30.4.2019.

Kilpailun alaikäraja on 18 vuotta, yläikärajaa ei ole. Kuvauksiin toivon hakevan kaikkien sukupuolien edustajia.

Vinkkaathan kilpailusta myös tutuillesi joiden uskoisit tällaista kokemusta arvostavan! <3

PHOTOS: @sonjakaarinaa

EDITS: @eevaroots