Muutosten aika - Kohti seuraavaa tavoitetta

Syksy on aina muutosten aikaa ja päätin pitkän pohdinnan päätteeksi ottaa itsekin seuraavan askeleen omalla tavoitelistallani, askeleen jonka olin suunnitellut ottavani VASTA VUOSIEN PÄÄSTÄ. Painahan siis soma pyllysi penkkiin, malta istua hetki paikallasi ja lue mistä on kysymys!

Minua seuranneet tietävät varmasti että blogini ei perustu kaupallisen hyödyn tavoitteluun eikä täyty mainospostauksista. Blogini on paikka jossa jaan ajatuksiani arkisesta elämästä ja työelämän viidakosta, paikka jossa pyrin olemaan avuksi muille jotka haluavat toteuttaa itseään valitsemillaan poluilla ja aloilla, ja paikka jossa menestys mitataan enemmän henkisessä kasvussa ja omaan tahtiin etenemisessä kuin oman henkikökohtaisen talouden tai statuksen nousussa.

Minua ei ole koskaan motivoinut maine eikä mammona, vaan itseilmaisun eri muodot ja kokonaisvaltainen onnellisuus joka syntyy myös sen oman jutun tekemisestä - oli se kuinka rankkaa tahansa ajoittain! Rakastan työntekoa ja arvostan nälkää oppimista ja kehittymistä kohtaan, ja sitä miltä vaikeuksien voittaminen maistuu. "For me the shit is the caviar", kuten Gary Vanderchuk suoraan tokaisee.

Olen kuullut sanottavan että olen onnekas kun saan tehdä mitä haluan. Onnella ei ole mitään tekemistä kyseisen asian kanssa ja omista kokemuksistani voin sanoa että minua on epäonni muovannut paljon enemmän kuin yksikään minulle annettu mahdollisuus tai hyvin sujunut asia. Jos et usko, palaa lukemaan blogini tulevia kirjoituksia.

Sen "oman jutun" tekeminen ei monellekaan ole etuoikeus ja vielä harvemmalle se helpoin vaihtoehto. Jos kuitenkin olet kuten minä ja koet että jokin asia tai ala on valinnut sinut eikä toisinpäin, vaihtoehdot rajautvat yksinkertaisesti yhteen: alat tekemään sitä omaa juttuasi. The struggle is real, mutta haluan saada sinut ymmärtämään että kaikki on mahdollista.

Blogini sisältööön tulee tästä hetkestä eteenpäin joitain muutoksia. Agendani pysyy samana eli olen täällä todellakin sinua varten ja toivottavasti onnistun inspiroimaan sinua omalla polullasi. Tästä hetkestä eteenpäin tulen kuitenkin panostamaan siihen aiempaa enemmän ja agressiivisemmin. Grrrauh.

Blogistani tulet jatkossa löytämään kasvavissa määrin seuraavanlaista sisältöä:

  • Työkaluja itsemotivointiin
  • Työkaluja omaan henkiseen kasvuusi
  • Tosielämän kertomuksia omasta elämästäni joissa kerron tapahtuneista asioista ja omasta suhtautumisestani, joilla toivon herättäväni sinua oivaltamaan asioita
  • Läpinäkyvyyttä työnteon eri vaiheista
  • Kannustusta olemaan oma itsesi eri tilanteissa ja elämänvaiheissa
  • Asiaa luovuudesta ja myös luovuudesta suurena voimavarana ja tärkeänä työkaluna
  • Asiaa oman arvomaailman tärkeydestä ihmissuhteissa ja työelämässä
  • Asiaa oman menestyksen määrittämisestä
  • Ajatuksia siitä mitä on olla työelämässä "underdog"

Tiivistettynä samperisti asiaa asenteesta, periksiantamattomuudesta, oman tien kulkemisesta, vaikeuksista ja niiden voittamisesta.

Who's with me?!?

Suurempi muutos jonka blogini tulee tämän postauksen jälkeen kokemaan on se että blogini muuttuu englanninkieliseksi someseuraajieni olevan suurilta osin muualta kuin täältä kotisuomesta . No more suomenkielisiä postauksia - lukuunottamatta yhteistyöjulkaisuja joita toteutan kotimaisten yritysten kanssa.

Jos olet tähän mennessä kokenut blogini sisällön kiinnostavaksi tai jollakin asteella sinua auttavan, älä toki anna kielen vaihdon rakentua sinulle ylitsepääsemättömäksi esteeksi vierailuille. But you choose Homie.

Feed the fukkin fire! / Eeva