Eeva RootsComment

Ode for the perfect skirt

Eeva RootsComment
Ode for the perfect skirt

Täydellinen sävy. Istuu kuin sukka. Mielettömät yksityiskohdat. Ja mikä parasta, kun vedät sen päälle ei olosi voi olla muuta kuin itsevarma. Aah, rok on.

Harvemmin tulee täällä blogin puolella puhuttua tyylistä tai hehkutettua jotakin tiettyä tuotetta, mutta nyt on kyllä tehtävä poikkeus; olen nimittäin aivan hulluna uuteen Maniere De Voir:n hameeseeni! Se mikä tilanteesta tekee omalla kohdallani erikoisen on se että olen aina suosinut enemmän shortseja ja todellakin myös mieltänyt itseni shortsi-mimmiksi. Hameet ovat aina kuuluneet minulle siihen kategoriaan jotka korostavat naisellisuutta liikaa (kyllä, liikaa), ollen klassinen naisellinen vaatekappale. Kuitenkin tämän hameen nähtyäni hullaannuin ja vaikka oloni tämän kanssa onkin tavallista naisellisempi, on siinä kuitenkin niin paljon särmää samanaikaisesti että voin edelleen tuntea oloni aivan omaksi itsekseni. Todellakin hitti eikä huti!

Kyseisen hameen löydät täältä: https://www.manieredevoir.com/collections/new-arrivals-women/products/chain-detail-leather-mini-skirt-red

Suosittelen tsekkaamaan muutakin mallistoa Maniere De Voir:lta, sillä heillä on valikoimissa paljon muutakin särmää! https://www.manieredevoir.com/

P.S. Tämä ei ole maksettu yhteistyö vana silkkaa rakkautta!

Feed the fire! / Eeva