Vlog Vol.1

Yli vuoden kestäneen jahkailun ja rehellisesti lähes päättömän viivyttelyn jälkeen päätin vihdoin aloittaa vloggaamisen! Syitä ja tekosyitä minulla riitti vaikka muille jakaa, enkä suunnittelun osaltakaan ole hahmottanut kuin murto-osan kanavani tulevasta kokonaisuudesta. Mutta entä sitten? Oikeasti, entä sitten? Voisinko kerrankin lähteä tekemään jotakin liikaa suunnittelematta, vähemmän kuin puolivalmiina? Kyllä itse asiassa voin, ja tässä sitä mennään!

Mitä kanavani tulee sitten sisältämään - se selviää teille pian. Mutta siihen asti, ja oikeastaan missä vaiheessa tahansa, pyydän että lähettäisitte minulle omia toiveitanne ja ehdotuksianne sen suhteen millaista sisältöä te toivoisitte juuri minulta? Tulen osittain rakentamaan kanavaani yhdessä teidän kanssanne, haluan siis olla täällä myös teitä varten.

Kiitos kun olet siellä! <3

Feed the fire! / Eeva