Hampaidenvalkaisu MediSmile:ssa

Kasetti. Legot. Hampulit. Hampit. Hampaat. Rakkaalla purukalustolla on monta nimeä. Ja hampaista on tänään myöskin puhe, sillä kävin viime viikon lopulla MediSmile:ssa hampaiden valkaisussa!

Tästä toimenpiteestä olen haaveillut jo lähes kolme vuotta, aina siitä hetkestä lähtien kun lopetin varsinaisen tupakan polttamisen. (Varsinainen sanon siksi että vapetan nykyään, eli olen siis siirtynyt sähkötupakan käyttäjäksi). Päätin jo ennen savukkeiden polttamisen lopettamista että silloin kun lopetan palkitsen itseni hampaiden valkaisulla.

Vaikka valkaisu on ollut ajoittain mielessäni, ei se ole tuntunut missään vaiheessa prioriteetiltä vaan joltakin extralta ja luksukselta jota en kipeästi kuitenkaan tarvitse. Syksyn aikana kun opettelin olemaan arkisin vähemmässä meikissä alkoi mieleeni tupsahtelemaan ajatuksia luonnolliseen kauneuteen liittyvistä asioista, tai pikemminkin asioista joihin voisi panostaa jotta ilman meikkiä oleminen olisi asteen mukavampaa ja olokin freesimpi. Valkoisemmat hampaat olivat listallani ensimmäisenä, ja nyt siis pääsin vihdoin tämän tekemään!

Mitä käynti MediSmilessa kohdallani piti sisällään:

  • Hampaiden ja suun terveyden tarkastus, jossa varmistettiin soveltuvuus itse valkaisuun. Valkaisualueella ei tulisi olla esimerkiksi hoitamattomia reikiä eikä ientulehdusta.
  • Hammaskiven poisto
  • Hammasvälien puhdistus
  • Hampaiden valkaisu

Itse valkaisuprosessi kesti vajaan tunnin joka jaettiin kolmeen 15 minuutin jaksoon. Tämän ajan saat makoilla aivan rauhassa ja miettiä syntyjä syviä. Valkaisussa käytettiin Beyond-valkaisumenetelmää, jossa valkaisugeeliä tehostetaan suodatetulla LED-valolla. Menetelmä on hellävarainen ja tehokas, ja hampaat vaalenevat keskimäärin 4-6 astetta. Omat hampaani vaalenivat 4 astetta, johon olen erittäin tyytyväinen. Vuosien tummumat hurjan 17-vuoden tupakoimisen jäljiltä olivat poissa ja hampaat silmin nähden vaaleammat ja vähemmän keltaiset. - Well, see for yourself!

En yleensä postaile selfieitä blogini puolella, mutta tällä kertaa selfiet ovat enemmän kuin paikallaan :)

medismile hampaiden valkaisu

Olen ollut yhtä hymyä torstaista lähtien. Kevättä on rinnassa, työt maistuvat, mutta ennen kaikkea itsevarmuus on noussut valkaisun myötä rytinällä! Vaikka en ole koskaan häpeillyt hymyäni on valkoisempien hampaiden tuoma varmuus silti omaa luokkaansa, ja kaunis hymy myöskin kaunein mahdollinen asuste! Nyt vain aiempaa huolellisempaa hampaidenhoitoa tästä lähtien ja toivottavasti myös sähkötupakasta luopuminen lähitulevaisuudessa edessä! :)

Erityiskiitoksen haluan antaa MediSmilen henkilökunnalle vielä hammasvälien puhdistamisesta. Hammasvälini on puhdistettu aiemmin kunnallisella hammaslääkärillä ja muistan ensimmäisen kerran aikana olleeni aivan shokissa. Hammaslääkäri riuhtoi niin kovasti menemään että pelkäsin koko toimenpiteen ajan kalloni irtoavan muusta kropastani. Se teki todella kipeää tuosta syystä, ja ajattelin etten koskaan enää uskaltaudu samaan koitokseen. MediSmilella olin hetken kauhusta jäykkänä ajatuksesta, mutta mitään väkinäistä riuhtomista ei todellakaan tapahtunut vaan kaikki toimenpiteet olivat helliä, ja varsinkin tämä kokemus poikkesi aiemmasta kokemuksestani enemmän kuin yö ja päivä. Joten KIITOS.

 

LOPPUUN VIELÄ INFOA JA TARJOUS LUKIJOILLENI!

 

Rakkaille lukijoille/seuraajille kaksi voimassaolevaa tarjousta mainitsemalla nimeni varauksen yhteydessä: 

  • Tehovalkaisu 149 € (norm. 295 €)
  • Puhdas suu-paketti 69 € (norm. 89 €)

Tarjoukset ovat voimassa helmikuun loppuun mennessä tehtyihin varauksiin - itse käyntiaika voi siis olla myöhemminkin keväällä!

Feed the fire & keep smiling! / Eeva

medismile hampaiden valkaisu

*Toteutettu yhteistyössä MediSmilen kanssa