Voita kuvaus Eeva Rootsin kanssa!

        Win a photoshoot!

Kauhukseni huomasin että edellisen kuvauskilpailun järjestämisestä on hujahtanut jo yli vuosi, ja koska ensimmäisen onnistuneen ja henkisesti todella palkitsevan kilpailukokemuksen myötä päätin toteuttaa vastaavan kilpailun vuosittain tajusin että asialla alkaa tänä vuonna olemaan jo kiire, joten here we go again, pistetään kilpailua pystyyn!

Edellinen "Voita itsellesi kuvaussessio"-kilpailuni painottui henkisten ja/tai fyysisten haasteiden ja ongelmien kanssa kamppailemiseen kuten huono itsetunto, sairaudet ja painoon liittyvät haasteet - näin muutaman mainitakseni. Kilpailuun sai tuolloin osallistua ainoastaan jonkin yllämainitun tai vastaavan asian kanssa kamppailevat ja voittajan valitsin hakijoiden tarinoiden ja perusteluiden perusteella. Teema oli ja ON edelleen minulle tärkeä, sillä vaikka työskentelen mm. muodin ja kauneuden parissa joka voi käsitteenä olla kovinkin pinnallinen, ei se tarkoita että meidän ihmisten tulisi sitä olla!

Blogiani enemmän lukeneet tietävät että peräänkuulutan henkistä kauneutta, sisäistä voimaa, rohkeutta ja persoonallisuutta. Erilaisuus inspiroi minua. Rohkeus inspiroi minua. Omana itsenään oleminen inspiroi minua. Ja minä haluan nyt ja aina omalta osaltani olla osana inspiroimassa muita, niin omana itsenäni ja esimerkkieni kautta, kuin myös tekojeni kautta.

Ajattelin alun perin tänä vuonna valita uuden teeman, mutta sydäntäni kuunnellessani oli selvää että todellisuudessa haluan jatkaa samalla teemalla. Mikäli veisin kilpailun eri suuntaan olisi se ristiriitaista arvojeni kanssa.

Kilpailussa on siis kyse ensisijaisesti itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta, itsetunnon ja itsevarmuuden rakentamisesta, ja siitä kuinka ihmiset yrittävät ja myös onnistuvat olemaan sinut itsensä kanssa, askel askeleelta. Oli kyse sitten henkisistä kamppailuista, ulkoisista paineista, mielen sairauksista tai fyysisistä rajoitteista. Yksikin onnellisempi ihminen on TÄRKEÄ ja haluan tällä tavalla olla osana jonkun eheytymistarinaa - joka vuosi.

Voittajalle suunnittelen kuvaukset ja ohjeistan ammattitaidolla ja ymmärryksellä koko kuvausten ajan. Kuvauksiin annan stailausapua ja maskeerauksen tulee tekemään alan ammattilainen. Kuvausten teema räätälöidään voittajalle, eli kyseessä voi olla muotokuvaus, beauty-kuvaus, glamour-kuvaus tai lifestyle-kuvaus.

Katso viimevuotisen kilpailun voittajan, Susannan, tarina ja kuvat täältä: https://eevaroots.wordpress.com/2016/05/06/her-story-winner-of-you-are-more-than-beautiful-photoshoot/

15.jpg

"BE YOU.

You are more than beautiful."

Kilpailu on käynnissä 9.8.2017 - 31.8.2017 ja kuvaukset toteutetaan syksyn aikana. Tarkemman kuvausajan sovin henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Kuvauspaikka Helsinki.

NÄIN OSALLISTUT: Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään TAI Facebookissa tämän julkaisun kommentteihin nimesi, ikäsi, perustelusi miksi juuri sinut tulisi valita. (Ikäraja 18 vuotta, mutta yläikärajaa ei ole!) Voittaja valitaan kokonaisuus huomioiden. Kilpailun ja osallistujien tarinoiden on tarkoitus inspiroida muita ja voittajan tarina jaetaan blogissani lopullisten kuvien kera. Voittaja saa luonnollisesti kuvat myös itselleen ja omaan käyttöönsä.

Vinkkaa kilpailusta myös läheisellesi jolle kokisit tämän kokemuksen tärkeäksi ja eheyttäväksi, mutta ethän osallistu kenenkään muun puolesta / nimeä ketään muuta kuin itsesi kilpailuun.

Töitäni on katsottavissa lisää Instagramin puolella @eevarootsphotography

Feed the fire! / Eeva

3 (2).jpg

Onnea kaikille kilpailuun! <3