Zadaa - The easy app for second hand fans

Kuten jo tiedättekin, olen second hand-kulttuurin fani ja ostelen usein vaatteita käytettyinä. Eniten nautin kirpputoreilla kiertelystä, juurikin kyseisen kirpparikulttuurin vuoksi jota ei niinkään voi ruudun takaa päästä kunnolla kokemaan. Mitä hektisemmäksi elämäni on muuttunut sitä vähemmän minulle on jäänyt aikaa käydä fyysisesti kiertämässä kirppareita - ja se on oikeasti harmi. Sen lisäksi että kierrätys on lähellä sydäntäni olen myös aina ollut tarkka rahojeni suhteen ja koen että hyvä ja edullinen löytö piristää joka kerta paljon enemmän kuin mikään suoraaan kaupan hyllyltä napattu ostos.

Sivut kuten tori.fi ja huuto.net ovat myös tulleet tutuiksi vuosien saatossa, mutta niitä selailen lähinnä silloin kun etsin edullisesti jotakin tiettyä. Mieluisia vaatteita en ole muistaakseni koskaan löytänyt näiltä sivustoilta - ahkeran etsimisenkään tuloksena, ja viime vuosina olen vieraillut sivustoilla lähinnä huonekalujen ja sisustustavaroiden etsimisen muodossa.

Minulle ilmaantui mahdollisuus testata Zadaa-sovellusta vaatteideni myymiseen, oikeastaan aivan kreivin aikaankin kun olin juuri suunnittelemassa kirpparipöydän varaamista, joten tartuin tietysti mahdollisuuteen ja samalla sovellus tuli minullekin ensimmäistä kertaa tutuksi!

Mikä sitten on Zadaa?

Zadaa on puhelinsovellus omien vaatteiden myymiseen ja muiden vaatteiden ostamiseen. Tilin luominen on nopeaa, kuvat voi ottaa ja lisätä suoraan sovelluksen kautta kännykällä, ja tuotteiden perustiedot riittävät myynti-ilmoitukseen. Zadaa myös auttaa ostamaan juuri Sinulle sopivia vaatteita yhdistämällä samankokoiset ja tyyliset ihmiset. Huippua ja erittäin helppokäyttöistä!

Jokaisella myyjällä on sovelluksessa oma putiikki jossa on esillä myytävät tuotteet sekä myyjän mitat vartalotyypin kera, joka mielestäni helpottaa kun miettii sopisiko jokin vaate juuri ostajan päälle. Myyjiä eli erillisiä putiikkeja Zadaassa on jo yli 100 000, joten valikoimaa ja vaihtelevuutta riittää!

Sovelluksesta voi myös etsiä viimeiseksi lisättyjä vaatteita, selailla jonkin tietyn tuoteryhmän valikoimaa tai jopa hakea valitsemansa merkin tuotteita. Ja vaikka Zadaa yhdistää samankokoiset ja tyyliset myyjät, voit laajentaa hakemaasi kokohaarukkaa filtteristä - oma kokosi on siis vain oletuksena sovelluksessa.


Ostaminen ja myyminen Zadaassa on myös helppoa, kaikki tapahtuu muutaman napin painalluksella. Vaiheet ovat a )maksu b) toimitus c) tuotteen vastaanotto ja viimeiseksi d) arvio jonka jälkeen kauppa sulkeutuu ja Zadaa siirtää ostajalta saadun maksun myyjän ilmoittamalle tilille. Ostoista ja tiedusteluista saat push-ilmoituksen puhelimeesi, joten pysyt hyvin ajan tasalla koko ajan.

Ainoana miinuksena sovelluksessa mainitsen sen että vaikka kuulin push-ilmoitusten äänet joka kerta noin 5% ilmoituksista ei ollut ajan tasalla tai notifications-kohdassa saattoi lukea "ei uusia ilmoituksia" vaikka olin todellisuudessa saanut viestin mahdolliselta ostajalta, ja tästä syystä vastasin muutamaan viestiin vuorokauden viiveellä.

Lähes täydellinen sovellus siis, ja itse ainakin olin todella tyytyväinen palveluun ja sen helppouteen, omaan myyntiini, sekä valikoimaan joita sovelluksesta löytyy minulle ostajan näkökulmasta! Kunhan saan työkiireitä hieman purettua niin alan etsimään Zadaa-putiikeista syksylle ainakin kenkiä ja takkeja, myyntiin laitan jälleen vaatteita kunhan niitä ehtii taas kasaantua ;)

Kiitos vielä Zdaalle yhteistyöstä ja kaikille putiikissani shopanneille! Tutustu sovellukseen ja ota oma putiikki haltuun: https://zadaa.co/

Feed the fire! / Eeva

*postaus toteutettu yhteistyössä Zadaa:n kanssa