Late Night Tales - Dark bunny

Late Night Tales-kuvasarjani ensimmäisen setin tähtenä loistaa todellinen luonnonkaunotar ja sensuellin aistikas Sonja.

Kuten aiemmassa kirjoituksessani kerroin halusin toteuttaa ei niin perinteisen ja minimalistisen alternativetyylisen kuvauksen. Alternative-genressä on totuttu näkemään yltäkylläisesti värejä, asusteita, yksityiskohtia ja meikkiä. Sarjaani etsin juurikin tästä syystä osittain todella luonnonkauniita naismalleja minimalismin vaalimiseksi ja kliseiden välttämiseksi, ja tässä kohtaa Sonja muistui mieleeni, upea nainen jonka olin kerran aiemmin tavannut yhteisessä projektissa ja jonka kohdalla olin odottanut oikeanlaista kuvausideaa. Onnekseni Sonja innostui mahdollisuudesta kuvata yhdessä ja loisti kaiken kukkuraksi kuvissa ilman meikkiä - just as I had hoped!

Sonjan kohdalla öljytty iho jäikin siis ainoaksi maskeeraukseksi sensuellisuutta korostavan glitterimaskin vastapainoksi. Ja vaikka Sonja oli ammattimaisesti tuonut mukanaan vaatevaihtoehtoja täydennettiin look kuitenkin vintage-nahkatakilla joka päällä hän saapui kuvauksiin; se oli tarpeeksi pelkistetty ja osittain maskuliininen eli lähestulkoon täysin päinvastainen kuin genren nahkatakit yleensä.

Mitäs mieltä te olette, välittyykö Sonjan kanssa kuvaamastani setistä edelleen alternative-henkisyys kaiken tämän kliseiden välttämisen jälkeen?

PHOTOS AND STYLE: Eeva Roots / Instagram @eevaroots + @eevarootsvisuals

MODEL: Sonja / Instagram @sonjanatalia

KUVAT: Canon 5D Mark IV

TAUSTAKANGAS: Studiovarustamo X Maisun Ilmaisu / https://studiovarustamo.fi/

PUPUMASKI: Cybershop https://www.cybershop.fi/product/13593/glitter-pupumaski