Late Night Tales - Raw mystique

Upea ja mystinen Vy säväyttää studiokuvasarjani toisen osan päätähtenä.

Vyn tapasin alkukesästä kun pääsin stailaamaan hänen hahmonsa Jesse Ekholmin kuvaamaan ja ohjaamaan Oden musiikkivideoon "25h" (linkki musiikkivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=1CrxzClzLvs ), joka oli samalla ensimmäinen musiikkivideoon liittyvä stailauskokemukseni. YEY! Jo tuolloin videon kuvauksia seuratessa pistin merkille kuinka luonteva, ammattimainen ja visuaalisesti näyttävä nuori nainen Vy onkaan, ja sovimme siltä istumalta että tekisimme jonain päivänä yhdessä kuvauksen. Aikataulumme ovat menneet kovasti ristiin pitkin kesää ja alkusyksyä, mutta onneksi nyt kreivin aikaan yhteistyö onnistui, sillä halusin hänet kovasti osaksi juuri tätä kuvasarjaani!

Vy on rento ja leikkisä tyyppi, ja omalla tavallaan pehmeän hempeäkasvoinen in real life, ja siksi olin kiinnostunut tuomaan hänestä tietynlaista raakaa puolta esille ja sulkea huolitellun kauneuden pois. You know me; tykkään kaivaa ihmisistä eri puolia esille.

Mites, uppoaako teihin tällainen pelkistetty mystisyys?

Niin sanotusti kirsikkana kakun päällä vielä astetta sensuellimpi ja perinteisempi otos. Vaikka lasketteluhousuista perinteinen mallin stailaus onkin melko kaukana! ;)

PHOTOS AND STYLE: Eeva Roots / Instagram @eevaroots ja @eevarootsvisuals

MODEL AND MUAH: Vy / Instagram @iamvy_dao

KUVAT: Canon 5D Mark IV

TAUSTAKANGAS: Studiovarustamo X Maisun Ilmaisu / https://studiovarustamo.fi/