What a week!

Kulunut viikko on ollut melko hektinen, mutta sitäkin innostavampi ja vaihtelevia tapahtumia ja ihmisiä täynnä!

Yksi viikon kohokohdista oli Canonin Korjaamolla keskiviikkona järjestämä Canon on Tour jossa oli samanaikaisesti käynnissä luontokuvausseminaarit ja Pro-osuus, ja tietenkin luontoa vahvasti kuvissani välttävänä osallistuin Pro-puolen tapahtumaan! ;) Pro-tilaisuudessa käsiteltiin tulevaisuuden visuaalista viestintää ja liiketoimintaa valokuvauksen ja videokuvauksen saralla. Päivän kohokohta oli minulle ja varmasti monelle muullekin tapahtumaan osallistuneelle hyvin inspiroivan ja lahjakkaan Simeon Quarrien esiintyminen. Simeon on huippuvalo- ja videokuvaaja, joka kiistämättömän lahjakkuutensa lisäksi inspiroi minua asenteellaan, työmoraalillaan sekä bisnesälyllään. We all could have a little more Simeon on us!

Simeon on YouTUbe: https://www.youtube.com/channel/UCw1G86kdJV4zbnqKd5WE_Zg


Seuraavana päivänä olin menossa piipahtamaan Dieselin Spring/Summer 2018 malliston esittelytilaisuudessa, mutta piipahtaminen muuttuikin matkan varrella yli neljän tunnin maratonivisiitiksi! Aika lensi kuin siivillä uuden viihtyisän kasvisravintola Yes Yes Yes:n tiloissa inspiroivien ihmisten parissa, ja inspiroivista ihmisistä nostaisinkin esille fellow creativen Alex Alex Galaxy:n joka liitttyi minun ja ystäväni Yamin seuraan muutamaksi tunniksi. Tilanne lähti liikkeelle aivan yksinkertaisesta tervehtimisestä, mutta mikä onkaan elämässä mahtavampaa kuin tunnistaa ne ihmiset joiden kanssa värähtelee välittömästi samoilla aaltopituuksilla ja synnyttää mieletöntä brainstormailua yhdessä!

Alexalexgalaxy on Instagram: https://www.instagram.com/alexalexgalaxy/

Perjantaille sain aivan ihanan tyypin ja useasti kameranikin edessä säväyttäneen Diiman yökylään! En edes muista koska olisin viimeksi harrastanut yökyläilyä, mutta sitä pitäisi tehdä paaaaaljooon enemmän! Olemme yhtä kertaa lukuunottamatta kuvanneet yhdessä aina kun olemme tavannet, ja vaikka tälläkin kertaa sormet syyhysivät kameran kimppuun pääsemisen osalta päätin kuitenkin malttaa mieleni ja oli ihanan rentoa kerrankin vain hengata yhdessä. :)

Olen pitänyt lähes totaalisen kolmen viikon tauon kuvaamisesta tarkoituksella, en suinkaan siksi että ideat olisivat loppuneet kesken vaan siksi että niitä on jälleen syntynyt siihen pisteeseen asti että pää voisi räjähtää, heh! Nyt annan suunnitteluaikaa muutamalle isommalle kuvausprojektille ja luvassa on myös jotain uutta kulmaa piakkoin. Joten stay tuned!


Lauantaille oli kuitenkin eräs pitkään odotettu kuvaus kalenterissa, nimittän kuvasimme tämän vuoden YOU ARE MORE THAN BEAUTIFUL- kuvauskilpailuni voittajan kanssa! Tästä aiheesta on tulossa erillinen postaus ensi viikolla! <3

Tänään aion pitää kunnon lepopäivän, kokkailla jotakin oikein maistuvaa ja tankata kasan herkkuja, mutta myös suunnitella alkavaa viikkoa joka sekin vaikuttaa jo nyt varsin innostavalta! Yes!

Feed the fire! / Eeva

PHOTOS: Eeva Roots

JACKET: Second hand

JEANS: Gina Tricot

OBS! Fun fact behind these outfit photos! Kerrankin yksikään ohikulkija ei jäänyt ihmettelemään ja ottamaan minusta kuvia kun kuvailin itsekseni näitä asukuvia, sillä moni selkeästi oletti minun olevan jonkintyyppinen raksamimmi tässä ylisuuressa retrotakissani, joka kamerajalustaansa sörkkiessä mittailisi joitakin lukuja. Perfect, but hilarious! :D