BPcare - Innovatiivinen hiustenhoitosarja

Tyyliasioista puhuttaessa olen useasti nostanut esille yhdeksi tärkeimmistä asioista omalla kohdallani seuraavan: hiukset. Tyyliini liittyy oleellisesti hiukset, jotka kruunaavat jokaisen lookin.

Ei ole salaisuus että käytän hiustenpidennyksiä, päinvastoin, olen ollut hyvin iloinen ja ylpeä saadessani käyttää laadukkaiden hiustenpidennysvalmistajien jatkeita vuosien varrella! Olen viimeiset vuodet suosinut clip in-pidennyksiä, sillä ne luovat paremmat edellytykset vaihdella hiustyylejä ja kampauksia muhkeista nutturoista hulmuaviin kiharoihin ja korkeisiin poninhäntiin, sillä osiot voi asetella tilanteen mukaan - vaikka joka päivä eri tavalla.

Seuraavaksi minulle on tulossa käyttöön BPHair:n uudet hiustenpidennykset, jotka voi kiinnittää joko teipeillä tai klipseillä oman valinnan mukaan. Tästä ehdottomasti lisää infoa, kuvia ja ajatuksia heti kun uudet upeat pidennykset ovat käytössä!

Toinen suuri syy siihen miksi olen päätynyt ja myös jatkanut klipsipidennysten käyttöä on se että klipsejä ei tarvitse pestä joka ikinen kerta kun peset hiuksesi, ja omaa kiireistä elämääni se on helpottanut SUURESTI. Klipsipidennyksetkin vaativat kuitenkin pesua, huolenpitoa ja ja rakkautta siinä missä omatkin hiukset, varsinkin mikäli ne haluaa säilyttää hyvännäköisinä pitkään - ja miksi et haluaisi, hyvät jatkeet ovat hyvä sijoitus!

Tästä pääsemmekin BPHair:n uutuustuotesarjan BPcare:n pariin. BPcare hiustenhoitosarja on kotimaisen kampaajan kehittämä hiustenhoitosarja pitkille ja käsitellyille hiuksille. Sarjan tuotteet antavat hiuksille elinvoimaa joka näkyy ja tuntuu, ja ne ovat kehitetty sopimaan myös hiustenpidennysten erityisvaatimuksiin! Täydellistä siis myös meille jotka olemme valinneet elämän pidennysten kanssa :)

Mitä tuotteita sarja sitten sisältää?

SHAMPOOT

HYDRATING SHAMPOO pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravitseva shampoo, joka ravinnerikkaan argaöljyn ansiosta puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti ja tuloksena on kiiltävät kauniit hiukset. Shampoo suojaa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta. (Mahtava valinta varsinkin kuivaan ja kylmään talveen.)

SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO kaikille hiuksille. Kelatoi hiuksistasi epäpuhtaudet kuten metallit ja kloorin.

PLATINUM SHAMPOO vaaleille ja käsitellyille hiuksille. Ravinnerikkaan argaöljyn ansiota puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti ja lisää samalla kylmää vivahdetta hiusten sävyyn, ylläpitäen upeita platinan vaaleita hiuksia.

 

MASKIT

PLATINUM MASK vaaleille ja käsitellyille hiuksille. Selvittää hiusta tehokkaasti ja hoitoaine sisältää kylmän sävyisiä pigmenttejä, jotka tekevät hiuksista viileän sävyiset ja kiiltävän kauniit. Soveltuu kaikille kylmänsävyisille hiuksille.

QUICK MASK pitkille ja käsitellyille hiuksille. Tarjoaa nautinnollisen hetken ravinnerikkaan argaöljyn ansiosta ja sitä voi käyttää päivittäin pikahoitoaineen tavoin, mutta pidemmällä vaikutusajalla hoitavuus tietysti tehostuu.

 

LUKSUSTA

LUXURY MIST pitkille ja käsitellyille hiuksille. Helppokäyttöinen suihke antaa voimakasta tehohoitoa koko hiusten pituuteen. Suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin kauttaaltaan, ja sitten vain nauttimaan joustavista ja hyvin hoidetuista hiuksista.

LUXURY DROPS pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ylellinen ja korkealuokkainen hoitoöljy joka myös sisältää argaöljyö. Saa hiuksesi heräämään uuteen päivään yhä terveempinä ja elinvoimaisempina.

Tulen ottamaan kaikki muut yllämainitut tuotteet kovaan käyttöön asap, lukuunottamatta vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita tällä hetkellä ollessani pääsääntöisesti tummaverikkö. Eniten kuitenkin odotan näiden luksustuotteiden käyttöä, sillä a) hemmottelen itseäni aivan liian harvoin ja b) hiustenpidennykset voivat helpostikin näyttää kuivahtaneilta mikäli niille ei tarjoa päivittäisen lämpökäsittelyn rinnalle erityishuolenpitoa. Kuivat ja kauttaaltaan räjähtäneet hiustenpidennykset eivät ole kaunista katseltavaa ja minulle ainakin on tärkeää huoliteltu lopputulos, onhan hiukset nimenomaan se lookin kruunu!

Mikäli innostuit tästä upeasta uudesta BPcaren hiustenhoitosarjasta ja ajattelit hankkia jotakin tuotteista testiin niin käytä hyväksesi tilauksen yhteydessä koodini "EEVA20" jolla saat -20% alennusta tuotteista! <3 Linkki shoppiin: http://www.bphair.fi/verkkokauppa-kuluttajille.html

Shine, stay strong and fee the fire! / Eeva