Heels with a sporty twist

Pitkälle syksyyn on Helsingissä saanut tänäkin vuonna kulkea kevyessä vaatetuksessa, vaikka itse olen useimmiten valinnut ihanat ja lämpimät puffer-takit jo aivan pelkän mukavuusasteikon maksimoimiseksi.

Muutamana päivänä oli tosin jo sen verran viileä että vedin jalkaani jopa vällärit, heh! Nyt on jälleen ollut lämmin viikko, mutta itseään ei kannata liikaa kuitenkaan huijata; avonaisia korkokenkiä en esimerkiksi taida enää jalkaani vetää ennen seuraavia kunnon plussa-asteita, (ellei jokin look ehdottomasti vaadi seurakseen pitkävartiset clear bootsini joita rakastan yli kaiken)!

Eilen kuitenkin innostuin vetämään jalkaani korot, juurikin toiset omistamistani läpinäkyvistä bootseista. Koska lämpöä ei ollut erityisen paljon päätin kokeilla miltä kyseiset kengät näyttäisivät sukkien kera. U HEARD ME RIGHT HONEY, SUKKIEN. Koska olin jo päättänyt pukea slimmimmät verkkarini jalkaan jotka ovat vauhtiraitojensa vuoksi sporttisen näköiset valitsin asuuni myös sporttiset Adidaksen sukat. En täysin yllättynyt siitä että pidin lopputuloksesta, tykkäänhän nimenomaan rikkoa rajoja ja yhdistellä eri tyyligenrejä mielenkiinnon lisäämiseksi ja persoonallisen tyylin luomiseksi, olin silti yllättynyt siitä kuinka paljon kyseiseen yhdistelmään tykästyin! What do you guys think, voisitteko itse kuvitella rokkaavanne vastaavanlaista yhdistelmää?

Feed the fire! / Eeva

PHOTOS: Eeva Roots

SHOES: Miss Pap

SOCKS: Adidas