Treasure from the Summer

Sateisen ja totaalisen vapaapäivän ratoksi ei tietenkään voi olla parempaa tekemistä kuin kurkata kesän kuvauksia uusin silmin ja alkaa editoimaan arkistojen kätköihin jääneitä otoksia!

...tietysti vasta hauvan trimmaamisen ja siivouksen jälkeen, sillä mieleni ei helposti anna ryhtyä tekemään niitä mieleisempiä asioita ennen velvollisuuksien hoitamista. Onko lukijoissani samankaltaisia tunnollisia sielunsiskoja, joille pelkkien mielekkäiden asioiden parissa puuhastelu ei tulisi kuuloonkaan edes vapaapäivänä?

Onneksi kuitenkin päätin kaivaa muutamia kesän kuvia esille, sillä katsoin niitä nimenomaan uusin silmin siinä mielessä että sain aivan rauhassa miettiä sävyjä ja muita editointivaiheita, joihin ei aivan joka kerta tunnu löytyvän tällaista luksusaikaa. Kahden niin sanotun täysipäiväisen työn (minulla siis bloggaamisen ja valokuvaamisen) tekeminen ja ajan kanssa painiminen on todellista arkipäivää ja siksi välillä tekee hyvää irrottautua toisesta, kuten tällä hetkellä itse valokuvaamisesta muun kuin omien asukuvieni osalta. Helppoa se ei ole, mutta lopulta palkitsevaa kun pääsee jatkamaan touhuja ladatuilla pattereilla ja täydellä teholla!

Mutta pidemmittä puheitta, tässä yksi tämän päivän käsittelyyn päässeistä otoksista jumalaisen Sarahin kanssa! :)