Mä en pelkää sua enää - Making of the music video

Pitkän odotuksen jälkeen Dilemman uusin biisi "Mä en pelkää sua enää" ja musiikkivideo ovat julkaistu ja samalla saan jakaa kanssanne ilolla ja ylpeydellä tiedon että toimin stylistina kyseisen videon kuvauksissa! Jälleen saa yhden ruksin vetää unelmakarttaan ja alkaa tavoittelemaan seuraavaa etappia - mutta juuri nyt nautitaan hetki tästä tunteesta, ja palataan tunnelmiin musiikkivideon kuvauksista!

Biisi on kannanotto perheen sisällä tapahtuvaan väkivaltaan, erityisesti lapsiin kohdistuvaan henkiseen ja fyysiseen väkivaltaan, ja pohjautuu Dilemman omiin kokemuksiin. Tiimiä kuvauksiin kasattaessa oli selvää että jokainen tiimin jäsen lähti projektiin suurella sydämellä ja kunnioituksella, ja tämä ilmapiiri oli kuvauksissa läsnä joka ikinen hetki. Kukaan ei varsinaisesti ajatellut että tässä tehdään mahdollisesti jotakin äärettömän suurta, mutta tiedostimme jokainen että olemme isojen ja tärkeiden asioiden äärellä, ja todella toivomme että rohkea biisi sekä tarinankerronnallisesti ja visuaalisesti hieno video saisivat näkyvyyttä ja herättäisi ennen kaikkea keskustelua perheväkivallasta.

Videon kuvaukset olivat minulle henkilökohtaisesti mieletön kokemus ja etappi josta olen kiitollisen ylpeä, ja jota kohti olen tehnyt paljon työtä. Olen kertonut olevani eniten elossa kameran takana työskennellessäni kuvausten parissa, ja tämä kokemus yltää samalle tasolle. Olin niin elossa että itkin muutamaan otteeseen onnesta kuvauksissa. Paikkani on ehdottomasti kameran takana, kokonaisuuksien parissa työskennellen ja visuaalisessa maailmassa, ja seuraava suurempi tavoitteeni onkin päästä työskentelemään laajemmin ja isommassa roolissa musiikkivideoiden parissa. Fingers crossed että tähän avautuisi mahdollisuuksia pian!

Mielettömän työkokemuksen lisäksi sain tutustua aivan ihaniin ihmisiin laajalla skaalalla ja joidenkin tiimiläisten kanssa olemme tekemässä jatkossakin yhteistyötä. Suurimpana kultakimpaleena kuvauksista jäi käteen projektin tuotantopäällikkö Mira Merinen, jonka kanssa löysimme niin ammatillisen yhteyden kuin myös kauniin ystävyyden, jonka uskon kantavan läpi elämän.

Kiitos kaikille hienosta työstä, ja erityiskiitos Joonakselle (Dilemma) että valjastit minut remmiin! Toivon sydämeni pohjasta kyseiselle biisille ja musiikilliselle urallesi suurta menestystä!

MAKING OF-TUNNELMIA ALLA, KUVAAJANA LAHJAKAS PATRIK PESONEN!

_MGL8540-97.jpg
_MGL8629-106.jpg
_MGL7807-45.jpg
_MGL8380-85.jpg
_MGL8196-73.jpg
_MGL7789-43.jpg
_MGL8297-80.jpg

Kuuntele biisi ja katso upea video alta!

(Koko tuotantotiimin ja roolit löydät myös musiikkivideon tiedoista.)

Dilemman vaatteet: SONS OF HEROES + leather jacket customized by Eeva Roots